KOMMANDE AKTIVITETER

Här hittar du information om kommande temakvällar, events och workshops som arrangeras av Kunskapsnätverk för kvinnor som lever med hiv. Maila till info@kunskapsnatverk.se eller ring/sms till 070 040 77 81 om du vill anmäla dig.

Om du vill läsa mer om tidigare möten och temakvällar kan du göra det på denna sida, eller vid att läsa nyheter under ”senaste nytt”.

 

September 2020

15 september: temakväll om hiv och gynekologi

föreläsning och frågestund

Inbjuden föreläsare: Karin Pettersson
Karin Pettersson är docent, överläkare och sektionschef för det medicinska området Graviditet och förlossning vid Karolinska Universitetssjukhuset. Hon kommer prata om gynekologiska besvär som kan vara aktuella för kvinnor som lever med hiv samt svara på frågor från deltagarna.

När? Tisdagen den 15 september 17:00-19:00
Var? På Östermalmsgatan 5 eller online (livesändning)
För vem? Kvinnor som lever med hiv 

Anmäl dig till info@kunskapsnatverk.se eller 070 040 77 81 senast 11 september.
Du väljer själv om du vill delta fysiskt i Posithiva Gruppens lokaler eller via en online livesändning. För att delta online behöver du en dator, surfplatta eller smarttelefon med tillgång till internet

Se/ladda ner inbjudan som pdf-dokument här

 

Oktober 2020:

16 oktober: heldagskonferens om kvinnor och hiv

Fredagen den 16 oktober kommer Posithiva Gruppen (PG)/Kunskapsnätverk för kvinnor som lever med hiv (KN) och Kvinnocirkeln Sverige (KCS) anordna en heldagskonferens om kvinnor och hiv. Konferensen anordnas i Stockholm, och bland de inbjudna talarna finns forskaren Shema Tariq från Storbritannien, som kommer föreläsa om PRIME-studien, hiv och klimakteriet. Se hela programmet för konferensen här.

Skicka din anmälan via detta online-formulär
Alternativt kan du maila till info@kunskapsnatverk.se eller ringa 070 040 77 81.

[For English, press here]