KOMMANDE AKTIVITETER

Här hittar du information om kommande temakvällar, events och workshops som arrangeras av Kunskapsnätverk för kvinnor som lever med hiv. Maila till info@kunskapsnatverk.se eller ring/sms till 070 040 77 81 om du vill anmäla dig.

Om du vill läsa mer om tidigare möten och temakvällar kan du göra det på denna sida, eller vid att läsa nyheter under ”senaste nytt”.

 

Maj 2020:

Virtuell temakväll för kvinnor som lever med hiv, tisdag 26 maj 17:30-19:00:

Vem leder ditt liv?
En föreläsning om stresshantering och självledarskap

Inbjuden föreläsare: Eva Svärd
Eva Svärd är företagare, författare och pedagog och föreläser för företag och grupper om sina erfarenheter av bl.a. utmattningssyndrom och beteendeförändring. Föreläsningen ger verktyg som hjälper dig bygga ett personligt ledarskap.

Anmäl dig till info@kunskapsnatverk.se eller 070 040 77 81 senast 20 maj.

Temakvällen är virtuell, och det enda du behöver för att delta är en dator, surfplatta eller smarttelefon samt tillgång till internet. Efter anmälan får du en länk som du ska klicka på när föreläsningen börjar den 26 maj klockan 17:30. Det finns möjlighet att ställa frågor till Eva under föreläsningen.

Se/ladda ner inbjudan som pdf-dokument här. Temakvällen anordnas i samarbete med Noaks Ark Stockholm.

 

Oktober 2020:

16 oktober: heldagskonferens om kvinnor och hiv

Fredagen den 16 oktober kommer Posithiva Gruppen (PG)/Kunskapsnätverk för kvinnor som lever med hiv (KN) och Kvinnocirkeln Sverige (KCS) anordna en heldagskonferens om kvinnor och hiv. Konferensen anordnas i Stockholm, och bland de inbjudna talarna finns forskaren Shema Tariq från Storbritannien, som kommer föreläsa om PRIME-studien, hiv och klimakteriet. Se hela programmet för konferensen här.

Skicka din anmälan via detta online-formulär
Alternativt kan du maila till info@kunskapsnatverk.se eller ringa 070 040 77 81.

[For English, press here]