KOMMANDE AKTIVITETER

Här hittar du information om kommande temakvällar, events och workshops som arrangeras av Kunskapsnätverk för kvinnor som lever med hiv. Maila till info@kunskapsnatverk.se eller ring/sms till 070 040 77 81 om du vill anmäla dig.

Om du vill läsa mer om tidigare möten och temakvällar kan du göra det på denna sida, eller vid att läsa nyheter under ”senaste nytt”.

 

Mars 2021

9 mars: temakväll om våld i nära relationer

Tisdagen den 9 mars 17:00-19:00
Du är välkommen att delta i temakvällen oberoende av om du har personlig erfarenhet av våld i nära relationer eller om du bara vill veta mer om ämnet.

På temakvällen kommer Linn Moser Hällen prata om våldets olika uttryck och huruvida hiv kan göra oss särskild sårbara eller utsatta för våld. Erica Kanon kommer prata om samband mellan våld och hiv, samt erbjuda praktiska råd kring stöd och rättigheter. 

Det enda du behöver för att delta är en dator, surfplatta eller smarttelefon med tillgång till internet. Alla anmälda får info om uppkoppling, en fikakupong samt länk till liveföreläsningen via mail. Anmäl dig till info@kunskapsnatverk.se eller 070 040 77 81 senast den 5 mars.

Har du frågor till Linn och/eller Erica? Skicka gärna frågorna till oss redan nu. Det kommer även finnas tid för frågor under själva temakvällen.
När? Tisdagen den 9 mars 17:00-19:00
Var? Online (livesändning)
För vem? Kvinnor som lever med hiv
 Se/ladda ner inbjudan som pdf-dokument här

[For English, press here]