KOMMANDE AKTIVITETER

Här hittar du information om kommande temakvällar, events och workshops som arrangeras av Kunskapsnätverk för kvinnor som lever med hiv. Maila till info@kunskapsnatverk.se eller ring/sms till 070 040 77 81 om du vill anmäla dig.

Om du vill läsa mer om tidigare möten och temakvällar kan du göra det på denna sida, eller vid att läsa nyheter under ”senaste nytt”.

 

Juni 2019:

Torsdag 13 juni klockan 15:00-17:00: 
Panelsamtal: att skaffa barn – vilka möjligheter finns för kvinnor som lever med hiv? 
Läs mer

Kunskapsnätverket bjuder inn till ett öppet panelsamtal som handlar om vilka alternativ och eventuella begränsningar som finns för kvinnor som lever med hiv och som vill ha barn.

Vi kommer prata om att skaffa barn genom sex, IVF/insemination, internationell adoption och närståendeadoption. Vi kommer även prata om att bli familjehem som ett alternativ till att skaffa egna barn.

Panelsamtalet är öppet för alla intresserade. Det kostar inget att delta, och vi bjuder på fika. Anmäl dig till info@kunskapsnatverk.se eller 070 040 77 81 senast 10 juni.

För kvinnor som lever med hiv och som bor utanför Stockholm kan vi sponsra resor. Kontakta oss gärna för mer information om detta.

 

 

[For English, press here]